top of page

Nieuw Interieur workshop - / kantoorruimte JMC TalentsForCare

SCHIEDAM - maart 2014 - Nieuw Interieur workshop - / kantoorruimte JMC TalentsForCare

ONTWERP

In een voormalige jeneverstokerij aan de Elzensteeg in Schiedam heeft BUROBEB voor TALENT FOR CARE het interieur ontworpen. Binnen een structuur van stoere eiken balken en neutraal gestucte witte wanden en betongrijze vloeren is een tijdloos en eerlijk interieur ontworpen. Het vast meubilair is opgebouwd uit kastelementen van licht berkenplex en zijpanelen afgewerkt met fijn bezaagde vuren delen. De bladen van werktafels, bar en keuken zijn eveneens samengesteld uit vuren delen.

Het meubilair is vervaardigd en geplaatst door Kip-interieurprojecten.

OVER TALENT FOR CARE

Talent for Care is een tweejarig traineeship voor jonge, frisse en dynamische managementtalenten (HBO/WO) met passie voor zorg. Talent for Care is voor opdrachtgevers DE talentenpool met projectmatig leiderschapstalent voor de zorg. In het traineeship worden geselecteerde talenten klaargestoomd voor een passende sleutelpositie, in lijn of staf, binnen het netwerk van opdrachtgevers. zie: http://www.talentforcare.nl/

bottom of page