• Klein Betuwe, Nieuw Vennep

    Het bestaande bijgebouw van de woning wordt deels gebruikt om de woning uitbreiding te realiseren.

    Het nieuwe bijgebouw krijgt een kapvorm evenwijdig aan de kaprichting van het hoofdgebouw. Zoals gebruikelijk in de Haarlemmermeer. Het bijgebouw ; voorheen de garage wordt nu de woonkamer van het huis. De werkruimte op de verdieping is middels een vide verbonden met de Beganegrond. Grote glasvlakken geven ruim zicht over het polder landschap.

     

    Details

    Locatie              Hoofdweg Nieuw Vennep

    Opdrachtgever  Particulier

    aannemer         van Arkelbouw bv

    Ontwerp            2017

    Bouw                2018

     

      BUROBEB    stedenbouw  |  architectuur  |  interieur  |  westerdoksdijk 603 B  |  1013 BX amsterdam  |  020 489 00 90  |  info@burobeb.nl  

      • facebook
      • Twitter Round
      • LinkedIn Black Round
      • Pinterest Black Round